VİZYON VE MİSYONUMUZ

Biz Kimiz? Ne Yapıyoruz?

Ülkemizin ve ekonominin temel taşı olan sanayimizde, Endüstriyel Otomasyon sektöründe “Kalifiye İşçilik, Kaliteli Hizmet” anlayışıyla müşterilerimize uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.

Günümüz endüstri ihtiyaçlarına cevap vermek adına, daha önce birlikte çalışan üç iş arkadaşı olarak kurmuş olduğumuz REMER, geçmişteki işçilik ve yöneticilik tecrübelerimizin de katkısıyla taahhüt ettiği tüm projeleri layıkıyla teslim etmiş ve teslim etmeye devam etmektedir.

Endüstriyel elektrik başta olmak üzere, otomasyon, mekanik, pano imalatı, pnömatik sistemler ve enstrüman montajı işlerinde başta Türkiye’nin Sanayi Şehri Kocaeli olmak üzere, yurt içi ve yurt dışı birçok şehirde yapmış olduğumuz profesyonel organizasyonlarla, projelerimize devam etmekteyiz.

Kurmuş olduğumuz bu oluşumda, kendinden emin, güvenilir, şeffaf ve iş ahlakı bilinci üst seviyede olan kadromuzla, kazandığımız her kuruşun hakkını vermek yegane amaçlarımız arasındadır.

BUGÜNE KADAR YAPTIKLARIMIZ

Rakamlarla Biz

Bugüne kadar yaptığımız başarılı iş ve hizmetlerin sembolik bir ifadesi.

15

Yıllık Tecrübe

46

Farklı Lokasyon

171

Tamamlanan Proje

1128542

Saat Çalışma

GELECEĞE BAKIŞIMIZ VE

Temel İlkelerimiz

Sektördeki başarılı iş hayatına yeni başarılar ekleyerek devam eden REMER, temel ilkelerinden hiç bir zaman taviz vermeden çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışma alanlarına hızlı adapte olarak verimliliği arttırıyoruz.

İşçi sağlığı ve iş güvenliğine verdiğimiz önemle güvenli çalışma ortamları sunuyoruz.

"Kalifiye İşçilik, Kaliteli Hizmet" prensibimizle sorunsuz projeler tamamlıyoruz.

Alanında uzman ekiplerimizle farklı çözümler sunarak zaman ve paradan tasarruf ettiriyoruz.

Image