Çözüm Odaklı

Sorunların ve bahanelerin arkasına saklanmayan, ilkelerimiz ve iş ahlakımızın belirlediği doğrultularda çözümler üreten, memnun kalmış müşterilerimizin referansı ile birlikte, tecrübeli ve profesyonel bir ekiple yanınızdayız.

Profesyonel Ekip

Tecrübeli ve uzman kadrolarımız ile ana prensibimiz "Kalifiye İşçilik, Kaliteli Hizmet" sloganımızı, kendimize yegane görev addediyor ve bunun için üstün performans sergileyerek sizleri memnun etmenin gururunu yaşıyoruz.

Üstün Performans

Tüm senoryoları göz önünde bulundurarak, titizlikle hazırladığımız iş takvimleri ile zamanımızı tasarruflu kullanıyor, profesyonel eylem planlarımızla kalifiye işçiliğimizi en verimli hale getirerek üstün performans vadediyoruz.

ETKİN TECRÜBEMİZLE

Sunduğumuz Hizmetler

Endüstriyel otomasyon alanında 4 ana başlık altında sunduğumuz teknik hizmetlerimizde, işçiliğimize, tecrübemize, ilke ve prensiplerimize güveniyor, müşterilerimiz için üst düzey güven ortamı oluşturuyoruz.

Elektrik Projeleri

Tüm orta ve alçak gerilim enerji hatlarının kurulumu, aydınlatma, yangın, güvenlik, priz, besleme hatları, kablo hattı mekanik montaj işleri ve diğer elektrik proses işleri.

Otomasyon Hizmetleri

İhtiyacınıza profesyonel bir şekilde cevap verebilecek pano imalat ve montajı, ünite kurulumları, cihaz, sensör montaj ve terminasyon işleri.

Makine Kurulumu

Mekine montaj-demontaj-revizyon-relokasyon hizmetleri, Makine üzeri elektrik montaj hizmetleri, mekanik kablo hatları imalatı, Terminasyon test ve devreye alma hizmetleri.

Enstrumanlar

Makine besleme hatları için enstruman cihaz,sensör montajları, Pnömatik hortum ve tubing boru montaj işleri, Terminasyon test ve devreye alma hizmetleri.

EN ETKİN ÇÖZÜM İÇİN

Profesyonel İş Akışımız

Kararlı çalışma saatleri ve kaliteli işçilik ile tamamladığımız projeleri, her biri birbirinden önemli 5 ana etap üzerinden değerlendirerek profesyonel iş akışımızı oluşturuyoruz.

01

KEŞİF

İlk etapta, müşterilerimizin taleplerini ve ihtiyaçlarını analiz ediyor, bu analiz sonucunda ihtiyaç duyulan hizmetleri detaylı keşif çalışmalarımızla tespit ediyoruz.

02

TEKLİF

Bu etapta, keşfimizin sonucunda oluşan veriler ışığında, hizmetimizin karşılığı olan değeri hesaplayarak müşterilemizi memnun edecek en uygun teklifi hazırlıyoruz.

03

MÜHENDİSLİK

Almış olduğumuz projeler üzerinde çalışarak, gerekli olan malzeme, lojistik, iş gücü, çalışma takvimi ve oryantasyon süreçlerini hesaplıyor, tüm hazırlıklarımızı tamalıyoruz.

04

UYGULAMA

Deneyimli ustalarımız ve stuff kadromuzla çalışmalarımıza başlıyor, iş ahlakı ve iş güvenliği kavramlarından ödün vermeden saha organizasyonlarımızı tamalıyoruz.

05

SONUÇ

Tüm etaplarda olduğu gibi prensiplerimizden ödün vermeden profesyonel iş akışımızın son etabını gerçekleştiriyor, gerekli teslim aşamalarını tamamlıyoruz.